UGODEN NAKUP
Varstvo osebnih podatkov

 Katalog:

DeWalt ®
Bosch ® - profi
Makita ®
Metabo ®
Milwaukee ®
Fein ®
Flex ®
OSTALO orodje ®
Hitachi ®
PRIBOR
CENIKI
O podjetju
Kontakt
Bli┼żnjice

 e-po┼íta


Varstvo osebnih podatkov

GDPR IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV !

Hvala, da ste obiskali spletno stran Trgovina Majster Šinko Ervin, s.p.
Na kratko vam ┼żelimo opisati obseg, na─Źin in namen obdelave va┼íih osebnih podatkov, kako va┼íe osebne podatke obdelujemo in varujemo in kak┼íne so posledice, ─Źe uporabljate na┼íe spletne ponudbe.
Osebni podatki vklju─Źujejo vse informacije, ki jih je mogo─Źe povezati z vami osebno, npr. va┼íe ime, naslov, e-po┼ítni naslovi, telefonske ┼ítevilke ali ravnanje uporabnika. Tehni─Źni podatki, ki jih je mogo─Źe povezati z vami, se prav tako ┼ítejejo med osebne podatke.

Zbiranje osebnih podatkov ob obisku naše spletne strani
─îe uporabljate na┼ío spletno stran samo v informativne namene, in nam ne prenesete va┼íih osebnih podatkov, bomo zbrali samo osebne podatke, ki jih va┼í brskalnik prenese na na┼í stre┼żnik. ─îe si ┼żelite ogledati na┼ío spletno stran, bomo o vas zbrali spodnje podatke, ki jih tehni─Źno potrebujemo, da vam prika┼żemo na┼ío spletno stran, jo upravljamo ter zagotavljamo njeno stabilnost in varnost . Postopkom obdelave lahko kadar koli ugovarjate, ─Źe menite, da za to obstajajo razlogi.
Osebni podatki, zbrani avtomatsko:
IP-naslov,
datum in ─Źas zahtevka,
razlika v ─Źasovnem pasu glede na greenwi┼íki srednji ─Źas (GMT),
iskalno geslo, ─Źe ste pri┼íli na na┼ío spletno stran prek iskalnika,
dokumenti, ki ste jih prenesli z naše spletne strani (npr. PDF ali Word),
vsebina zahteve (dolo─Źena stran),
stanje dostopa/koda statusa HTTP,
posamezna prenesena koli─Źina podatkov,
spletno mesto, s katerega prihaja zahteva,
spletni brskalnik,
operacijski sistem in njegov vmesnik ter
jezik in razli─Źica programske opreme spletnega brskalnika
Spletne strani Trgovine Majster vsebujejo povezave ali sklice na druge spletne strani. Te neposredne povezave preverjamo s primerno skrbnostjo. Kljub temu pa nismo odgovorni za vsebine spletnih strani povezav. Prav tako nismo odgovorni za spletne vsebine, ki se sklicujejo na nas.
Ko nam po┼íljete elektronsko po┼íto, vse podatke, ki jih razkrijete (va┼í e-po┼ítni naslov, ime, priimek, naslov in telefonsko ┼ítevilko), shranimo, da vam lahko odgovorimo na va┼ía vpra┼íanja. Podatke, povezane s kontaktiranjem, obdelujemo na podlagi pogodbe. Postopkom obdelave lahko kadar koli ugovarjate, ─Źe menite, da za to obstajajo razlogi. Za ugovor zadostuje, da po┼íljete elektronsko po┼íto na na┼í naslov.
Prav tako vas obve┼í─Źamo, da na podlagi zakona ali pogodbe na tej spletni strani obi─Źajno ni treba navajati va┼íih osebnih podatkov. Kljub temu pa je za izvedbo naro─Źila, podaje odgovora na Va┼ía povpra┼íevanja in podobno potrebno obdelati va┼íe osebne podatke.
Podatke bomo hranili, dokler bo obstajal interes za njihovo obdelavo, v smislu izvedbe naro─Źila, prodaje, izdelave ponudbe ipd.
Va┼íe podatke bo na─Źeloma upravljalo in obdelovalo podjetje Trgovina Majster, ┼áinko Ervin, s.p., Cankarjeva 23, 9000 Murska Sobota
Glede naše uporabe vaših osebnih podatkov imate naslednje pravice:
pravico do obve┼í─Źenosti,
pravico do popravka ali izbrisa,
pravico do omejitve obdelave,
pravico do ugovora pri obdelavi,
pravico do prenosljivosti podatkov.
Imate pravico, da vas kadar koli obvestimo o podatkih, ki jih hranimo o vas, vklju─Źno z njihovim izvorom, s prejemniki, ki so jim bili ti podatki posredovani, in namenih njihove hrambe. ─îe ┼żelite, da va┼íe podatke izbri┼íemo, nehamo obdelovati, ─Źe ┼żelite podatke spremeniti oz. uveljaviti katere druge pravice, nam po┼íljite sporo─Źilo na na┼í elektronski naslov in spremembe bomo nemudoma upo┼ítevali.
Spremembe
Pridr┼żujemo si pravico, da po potrebi prilagodimo in posodobimo to izjavo o varstvu podatkov. Posodobljene razli─Źice te izjave o varstvu podatkov bodo objavljene na na┼íi spletni strani. Spremembe za─Źnejo veljati z dnem objave na spletni strani.

Murska Sobota, 25.05.2018© Copyright 2004 - 2015 Trgovina Majster, Murska Sobota, Slovenja. Vse pravice pridr┼żane.