Varstvo osebnih podatkov

 Katalog:

PRIBOR
O podjetju
Kontakt
Bli┼żnjice

 e-po┼íta

:: Pribor DeWALT :: Pribor MILWAUKEE :: Pribor MAKITA :: Pribor METABO :: Pribor HAWERA :: Pribor DIEWE :: Razli─Źna vpetja pribora pri elektro-pnevmatskih kladivih MAKITA ::

PRIBOR / Pribor HAWERA

Pribor HAWERA je pribor normiranega nemškega proizvajalca. (V bistvu je pribor enak priboru, ki se prodaja pod oznako BOSCH PROFESSIONAL !)

Tukaj v tej rubriki je zajet le del programa pribora HAWERA - za okvirni ob─Źutek, kaj sploh program ponuja !Ve─Źnamenska izrezna ┼żaga HAWERA KARAT za izvrtine v razli─Źne materiale (kot npr. LES, PVC, KERAMIKA, OPEKA ...) Izrezna ┼żaga HAWERA za izvrtine v beton in kamen (in podobne gradbene materiale) (SDS-Max, Ripne)
Prebojni sveder HAWERA za izvrtine v beton in kamen (in podobne gradbene materiale) (SDS-Max) Sveder za Beton (štiri-rezni) (Quadro-X) (SDS-Max)
Sveder HAWERA X5L za vrtanje v armirani beton (SDS-Plus) Sveder HAWERA Rebar Cutter za vrtanje v armaturo v betonu (SDS-Plus)
Svedri HAWERA Easy Ceramics za vrtanje v keramiko ( hlajenje z vodo NI potebno ! ) krone HAWERA Speed Ceramics za vrtanje v keramiko ( hlajenje z vodo NI potebno ! )
Krone HAWERA Progressor za vrtanje v les in kovino
© Copyright 2004 - 2015 Trgovina Majster, Murska Sobota, Slovenja. Vse pravice pridr┼żane.